1 Mayıs adına bu rezilliği de gördük.!
Haber
01 Mayıs 2024 - Çarşamba 17:46 Bu haber 423 kez okundu
 
1 Mayıs adına bu rezilliği de gördük.!
DİSK ve KESK'in çağrısıyla Ankara'da düzenlenen 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamasında kortej Anadolu Meydanı'na yürüdü. Kortejde bir grubun taşıdığı LGBT pankartı dikkat çekti.
Manşet Haberi
1 Mayıs adına bu rezilliği de gördük.!

Ankara'da 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında gerçekleştirilen yürüyüşte yer alan bazı gruplar LGBT propagandası yaptı.
Ankara'da, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle DİSK ve KESK'e bağlı sendikalar, sivil toplum örgütleri ve bazı siyasi parti üyeleri, Atatürk Kültür Merkezi (AKM) önünde toplandı. CHP ve DEM Parti'nin de yer aldığı kortej yürüyerek Kazım Karabekir Caddesi'nden Anadolu Meydanı'na ulaştı. Kortejde yer alan bazı grupların LGBT propagandası yapması dikkat çekti.

ASGARİ ÜCRET AÇLIK SINIRININ ALTINDA

 

Anadolu Meydanında konuşan DİSK İç Anadolu Bölge Temsilcisi Birgül Kaya, çalışanların ücretleri üzerinden alınan gelir vergisi oranlarının yüksek olduğunu kaydederek şunları söyledi:
"Çalışanlar açlık sınırının bile altında asgari ücrete mahkum ediliyor. Emeklilere yaşamayın dercesine bir ücret reva görülüyor. Vergi yükü işçinin, emekçinin, emeklinin sırtında. Sermayenin ise vergileri sıfırlanıyor. Kıdem tazminatına göz dikmelerine riayet etmemiz bekleniyor. Enflasyon uçsuz bucaksız bir hal aldı. Açlık ve yoksulluk içinde yaşamaya mahkum edilmeye çalışılıyoruz. Mutfakta tencere kaynamaz oldu, barınacak ev bulamaz olduk."

Kaynak: Editör:
Etiketler: 1, Mayıs, adına, bu, rezilliği, de, gördük.!,
Yorumlar
Haber Yazılımı